Palveluita lähialueella

Ravintola Silta

Nykyaikainen lounasravintola keskeisellä sijainnilla Tervossa. Silta tarjoaa asiakkailleen hyvää ruokaa ja juomaa jokaiseen hetkeen viihtyisissä tiloissaan.
Sillan asiakastilat koostuvat 40 paikkaisesta ravintolasalista sekä kahdesta terassista, joista toinen on sijoitettu niin, että pääset nauttimaan auringosta sekä kylän vilinästä keskellä puistoaluetta. Silta avaa ovensa varhain aamulla palvelemaan asiakkaitaan aamukahvin ja pikkupurtavan merkeissä. Lounasaikaan Sillan lounasbuffee täyttyy runsaasta salaattipöydästä, päivän keitosta ja kahden ruokalajin pääruoasta.

Puh. 040 187 2922

Lisätietoja ravintolan nettisivuilta

kalastaja äyskoski tervo lohimaaKalastajien paratiisi

Tervo Caravan sijaitsee Äyskosken alajuoksulla. Äyskoski on tunnettu kalastuspaikka ja alue tunnetaankin paremmin Tervon Lohimaa -nimellä. Äyskoskeen saa kalastuslupia vain rajatun määrän perhokalastajille per päivä ja lisäksi erikseen rajatulla alueella saa myös kalastaa virvelillä.

Äyskosken lisäksi ympäröivät järvialueet muodostavat erinomaisen kalastusympäristön.

Kalastus ja kesäretket

Lohimaa Fishing

Vietä huoleton kalastuspäivä Tervon Lohimaassa ja lähivesillä kalastusoppaan avulla. Käytössäsi on uuden karhea kalusto ja laadukkaat kalastusvälineet! Lisätietoja tästä

Tervon Lohimaa

Tervon lohimaa tarjoaa useita karavaanareille soveltuvia lisäpalveluita. Kalastusmahdollisuuksien lisäksi kiinnostavia ovat taatusti Lohimaan erinomainen ravintola sekä Äyskosken rannalla sijaitseva Lohibaari, jossa on tuoreen kalan lisäksi tarjolla terassin palvelut.

Tarkempaa tietoa löytyy Tervon Lohimaan verkkosivuilta.

Koti Rannalla -messut 2020

Meillä on ilo esitellä uusi tapa asua. Sisä-Savon kauneimpiin järvimaisemiin nousee kylä, joka yhdistää kodin ja vapaa-ajan. Nauti aidosta luonnonrauhasta, harrastuksista, jotka ovat käden ulottuvilla ja elä modernissa, ympäristöystävällisessä talossa kaikilla mukavuuksilla. Lisätietoja sivuilta

Eerikkala golf

Tervossa sijaitsee korkeatasoinen 9-reikäinen golf-kenttä. Kentän tarkemmat tiedot ja ajanvarausmahdollisuus löytyvät Eerikkala golfin verkkosivuilta.

JIRA Karting

Tervon kylälle on avattu uusi ja upea karting-halli,jirakartingjosta löytyy sisäradan lisäksi kahvila ja saunallinen VIP-tila. Täällä viihtyy varmasti koko perhe! JIRA Karting

 

FIT SIILINJÄRVI

Koko Kansan liikuntakeskus Vuorelassa
Vänrikintie 4
70910 Vuorela
044 9834 774
Lisätietoja nettisivuilta

 

Kabe Järvisuomi Ry

http://kabejarvisuomi.fi/